Iriscopie

Iriscopie

‘Het oog is de spiegel van de ziel’

Onze ogen laten meer van ons zien dat je in eerste instantie zou denken. Elk oog laat zijn eigen unieke tekening zien, vergelijkbaar met een vingerafdruk. Toch zijn er ook overeenkomsten te herkennen in kleur en vezelstructuur van het oog, wat een bepaalde constitutie weergeeft. De constitutie is het geheel van erfelijke en verworven eigenschappen van lichamelijke en geestelijke aard, die de manier bepaalt waarop de mens functioneert en op allerlei invloeden reageert. De ogen geven dus informatie over aanleg en gezondheid en laten zien hoe wij in het leven staan. Daarbij is de samenhang tussen lichaam, gevoel en denken duidelijk zichtbaar.

Waarom iriscopie?

Iriscopie maakt het mogelijk de constitutie en veranderingen in het regenboogvlies, de iris, te zien. Ook de pupil en het oogwit kunnen informatie over de gezondheid verschaffen.

De irisdiagnose maakt het mogelijk in een vroeg stadium stoornissen in de gehele mens te ontdekken, die zich soms nog niet tot ziekte hebben ontwikkeld en daarom door reguliere onderzoeken nog niet altijd zijn aan te tonen. Iriscopie geeft dus de mogelijkheid preventief maatregelen te nemen voor het behoud van een goede fysieke en geestelijke gezondheid.

Hoe bekijkt de iriscopist het oog?

Aan de hand van tekens, kleuren, structuur- of vormverschillen wordt eerst een verband gelegd met het fysieke deel van de mens. Welke organen zijn sterk of hebben juist extra steun nodig, hoe werken de verschillende orgaansystemen. Voor welke aandoening heeft u aanleg en hoe kunt u daaraan preventief werken.

Iriscopieconsult en/of behandeling

Irisdiagnose is een verstandige keuze om preventief toe te passen om al in een zo vroeg mogelijk stadium erfelijke aanleg voor klachten of ziekten vast te stellen.

Heeft u al klachten? Dan kan iriscopie handvatten bieden voor een behandelplan om deze klachten te verlichten of om er helemaal vanaf te komen. De irisdiagnose en het vraaggesprek, geven richting aan de toe te passen behandeling.

Het is ook mogelijk om alleen een iriscopieconsult te krijgen met een uitleg van wat ik in uw ogen tegenkom.

De bevindingen worden direct kort meegedeeld en verwerk ik uitgebreider in een evt. te vervolgen natuurgeneeskundige behandelplan.

Vrijblijvende boekingsaanvraag

    Naam:

    Telefoon:

    Email:

    Onderwerp:

    Bericht:

    PERSOONLIJKE AANDACHT

    GEURIGE AROMA'S

    RELAXEN

    NATUURLIJKE PRODUCTEN

    TARIEVEN NATUURGENEESKUNDIGE BEHANDELINGEN

    EERSTE INTAKE/CONSULT

    € 97,50

    90 MINUTEN

    BIORESONANTIE THERAPIE

    € 70,00 / € 85,00

    60 minuten / 90 minuten

    MEEST GEKOZEN

    HIRUDOTHERAPIE:

    € 85,00 (3 stuks)

    € 97,50 (4 stuks), vanaf 4 stuks + € 21,50 per stuk.

    POPULAIR

    IRISCOPIE:

    € 70,00

    60 minuten

    LEVEND- EN DROOG BLOED ANALYSE:

    € 85,00

    60 minuten

    ABI-SYSTEEM

    € 47,50

    REIKI

    € 70,00 / € 85,00

    60 minuten / 90 minuten

    NEI

    € 70,00 / € 85,00

    60 minuten / 90 minuten

    BIOPTRON LICHT- EN KLEURENTHERAPIE

    € 70,00

    60 minuten

    OORKAARSBEHANDELING

    € 85,00

    max. 90 minuten

    BACH BLOESEM REMEDIE OP MAAT 50 ML

    € 14,95

    Persoonlijk uitgetest, excl. verzendkosten