Bach Bloesem Remedies

Bach Bloesem Remedies

Steeds meer mensen hebben in toenemende mate met stemmingen als angst, onzekerheid, over bezorgdheid, verdriet en eenzaamheid te maken. Velen gaan daar moeizaam mee om. Enkelen gaan er aan onderdoor, maar nog meer mensen blijven worstelen met emoties en stemmingen die ze maar niet de baas kunnen.

Toch zijn die verschijnselen zeker niet van deze tijd. De Engelse arts Dr. Edward Bach ontdekte zo’n zestig jaar geleden al dat gemoedsstemmingen mensen behoorlijk parten kunnen spelen. En zelfs tot ziekten kunnen leiden. Hij ontwikkelde een unieke methode waarmee hij vele mensen genas. Een methode die u ook vandaag de dag kan helpen om uw emoties in juiste banen te leiden. Die methode heet: De Bach Bloesem Remedie.

De werking is kort gezegd als volgt: ze onderdrukken niet een negatieve houding of levensinstellingen, maar zetten deze om naar een positieve instelling. De Bach Bloesem Remedies kennen geen bijwerkingen zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Kortom: ze bieden jong en oud maximale ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest.
Evenals andere vormen van natuurgeneeswijzen werken de Bach Bloesem Remedies door de individuele persoon te behandelen en niet de kwaal of symptomen van die kwaal. Ze werken specifiek op de emotionele en geestelijke conditie van de betreffende persoon. Zo kunnen twee mensen met dezelfde kwaal bv. baat hebben bij heel verschillende remedies.

Let op: de Bach Bloesem Remedies vervangen geen medische handelingen waar die noodzakelijk zijn.

Rescue Remedy Druppels en Crème

Het product Rescue Remedy Druppels is speciaal ontwikkeld om de gevolgen van heftige emoties en de gevoelens in noodsituaties tegen te gaan.

De remedy werkt vrijwel onmiddellijk bij onder meer:

• Enorme schrik
• Grote paniek
• Verwardheid
• Ongeluk / Ongeval
• Zware stress en andere schokkende gebeurtenissen

Ook als u belangrijk nieuws verwacht, examen af moet leggen enz. werken de Rescue Remedy Druppels sterk kalmerend. De druppels Rescue Remedy kunnen ook uitwendig worden gebruikt, bv. bij steken, brandwondjes, insectenbeten enz. Nog beter is de Rescue Crème te gebruiken. Een heilzame crème bij brand-, schaaf- en snijwondjes, kneuzingen, insectenbeten, pukkeltjes en puisten, eczeem, blauwe plekken, uitslag, zonnebrand enz.

Vrijblijvende boekingsaanvraag

  Naam:

  Telefoon:

  Email:

  Onderwerp:

  Bericht:

  Crab Apple, helpt om jezelf te accepteren zoals je bent, een positief beeld van jezelf te krijgen en op een ontspannen manier in het leven te staan.

  Rock Rose, geeft steun bij paniekaanvallen, bijvoorbeeld na een ongeluk, natuurramp of overval. Daarnaast kan Rock Rose uitkomst bieden bij kortere periodes van paniek en angst, zoals nachtmerries. Deze remedie is van grote waarde als schrik wordt ervaren, of men nu gezond is of niet.

  PERSOONLIJKE AANDACHT

  GEURIGE AROMA'S

  RELAXEN

  NATUURLIJKE PRODUCTEN

  TARIEVEN NATUURGENEESKUNDIGE BEHANDELINGEN

  EERSTE INTAKE/CONSULT

  € 97,50

  90 MINUTEN

  BIORESONANTIE THERAPIE

  € 70,00 / € 85,00

  60 minuten / 90 minuten

  MEEST GEKOZEN

  HIRUDOTHERAPIE:

  € 85,00 (3 stuks)

  € 97,50 (4 stuks), vanaf 4 stuks + € 21,50 per stuk.

  POPULAIR

  IRISCOPIE:

  € 70,00

  60 minuten

  LEVEND- EN DROOG BLOED ANALYSE:

  € 85,00

  60 minuten

  ABI-SYSTEEM

  € 47,50

  REIKI

  € 70,00 / € 85,00

  60 minuten / 90 minuten

  NEI

  € 70,00 / € 85,00

  60 minuten / 90 minuten

  BIOPTRON LICHT- EN KLEURENTHERAPIE

  € 70,00

  60 minuten

  OORKAARSBEHANDELING

  € 85,00

  max. 90 minuten

  BACH BLOESEM REMEDIE OP MAAT 50 ML

  € 14,95

  Persoonlijk uitgetest, excl. verzendkosten