Bioresonantie Therapie

Een ontroostbare baby, een lusteloze kleuter, eczeem, schrijnende allergische reacties, migraine of astmatische benauwdheid: wie heeft geen familie, kennis of gezinslid met één van deze verschijnselen? De klachten zijn geen unicum maar praktisch ongrijpbaar en komen met regelmaat terug. Als een lichaam zijn afvalstoffen niet kwijt kan, raakt het uit balans. Energie kan niet meer doorstromen, organen werken niet zoals het hoort en het lichaam wordt zieker. Deze zienswijze onderschrijven artsen en alternatieve genezers. Maar, hoe herstelt de body zich zodat lichaam en geest weer hun dagelijks werk kunnen doen? Eén van de therapieën is de Bioresonantie therapie: Een energetische behandelmethode die via een apparaat op het hele lichaam gericht is. Door verschillende elektrodes wordt de energetische informatie van de aangesloten persoon via kabels naar het apparaat geleid. Bioresonantie therapie is een pijnloze methode die succesvol is tegen ongrijpbare klachten. Bioresonantie therapie is geen onderdrukker van kwalen maar een oplosser. In het algemeen kunnen klachten vanuit ieder lichaamsdeel naar het bioresonantie apparaat geleid en via dit apparaat behandeld worden. Daarom is deze therapie niet aan één enkel ziektebeeld gebonden. De patiënt kan zelf meekijken naar de plagen die zijn/haar lichaam teisteren.

Straling Onzin?

Regelmatig laaien er discussies op over de gevaren van straling: electrosmog, beeldscherm of gsm straling. De een merkt niets en vindt het onzin; de ander wordt er doodziek van en zoekt naar een oplossing. Hyperactieve kleuters of juist kinderen die tegenovergesteld gedrag vertonen: traag en dromerig. Niemand denkt bij dit beeld aan slechte invloeden van stralingen. Maar kinderen staan thuis en op school bloot aan diverse netwerken, de gsm, de televisie, computers en elektrische apparaten. Ook voor mensen die dagelijks achter het beeldscherm zitten kunnen deze stralingen boosdoeners worden die een funeste uitwerking hebben op lichaam en geest. De test meet eventuele stralingsbelasting, geeft nauwkeurig de verzuringsgraad (nummer 1 in energieblokkades), vitaminetekorten weer, toont het gebrek van de lichamelijke vitaliteit en de gezondheid van de organen aan.

Hoe werkt de Bioresonantie therapie?

De Bioresonantie therapie beïnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op energetisch informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Het Bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam opheft. Bioresonantie middelen werken op het trillings- en energieniveau van het lichaam. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van  Bioresonantie kunnen de frequenties worden gemeten. Zo kan het lichaam onderzocht worden op verstoringen van fysieke of emotionele aard. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden en virussen, bacteriën en toxines gemakkelijk worden opgespoord. Er wordt dan duidelijk welk orgaan of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek is.

Als we blokkades (negatieve energie) opheffen met de Bioresonantie therapie, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Bij welke aandoeningen kan Bioresonantie therapie toegepast worden?

Gezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan de Bioresonantie therapie met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen, zoals bv.:

*Ademhalingsklachten, *Adhd, * Afslanken, * Allergieën en voedselintoleranties zoals gluten, tarwe, lactose, * Angsten, * Belastingvermindering van toxische stoffen (bv. amalgaan), schimmels, virussen, straling etc. * Burnout, * Candida,* Darmproblemen zoals Ziekte van Crohn, Spastische darm, verstoorde stoelgang, * Depressie, * Fysieke en Geestelijke Pijnen, * Gal, * Gebitsproblemen, * Hart- en vaatziekten, * Hooikoorts, * Hoodpijn, * Huidproblemen zoals eczeem, acne, psoriasis, * Intolerantie, * Keel-, neus en oorklachten, * Kinder-, vrouwen- en mannenziekten, * Lever, * Longen, * Maag en darm, * ME, * Menstruatieklachten, * Migraine, * Reumaklachten, * Slaapproblemen, * Stoppen met een Verslaving (roken, eten, kopen), * Trauma’s, * Tumoren, * Vermoeidheidsklachten, * Wagen- en Zeeziek, * Weerstandverhoging, * Ziekte van Pfeiffer/ Lyme.

De Bioresonantie therapie is er dus opgericht om het lichaam aan te zetten tot herstel! Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.

Deze therapie is pijnloos en daardoor ook zeer geschikt voor kinderen. Ook huisdieren kunnen met deze therapie behandeld worden.

Vrijblijvende boekingsaanvraag

  Naam:

  Telefoon:

  Email:

  Onderwerp:

  Bericht:

  PERSOONLIJKE AANDACHT

  GEURIGE AROMA'S

  RELAXEN

  NATUURLIJKE PRODUCTEN

  TARIEVEN NATUURGENEESKUNDIGE BEHANDELINGEN

  EERSTE INTAKE/CONSULT

  € 97,50

  90 MINUTEN

  BIORESONANTIE THERAPIE

  € 70,00 / € 85,00

  60 minuten / 90 minuten

  MEEST GEKOZEN

  HIRUDOTHERAPIE:

  € 85,00 (3 stuks)

  € 97,50 (4 stuks), vanaf 4 stuks + € 21,50 per stuk.

  POPULAIR

  IRISCOPIE:

  € 70,00

  60 minuten

  LEVEND- EN DROOG BLOED ANALYSE:

  € 85,00

  60 minuten

  ABI-SYSTEEM

  € 47,50

  REIKI

  € 70,00 / € 85,00

  60 minuten / 90 minuten

  NEI

  € 70,00 / € 85,00

  60 minuten / 90 minuten

  BIOPTRON LICHT- EN KLEURENTHERAPIE

  € 70,00

  60 minuten

  OORKAARSBEHANDELING

  € 85,00

  max. 90 minuten

  BACH BLOESEM REMEDIE OP MAAT 50 ML

  € 14,95

  Persoonlijk uitgetest, excl. verzendkosten