Over mij

Ik, Renske van Deva Dama stel mij graag voor:

``Massages, Reiki, NEI en Bach Bloesem remedies hebben mijn leven en bewustzijn verrijkt``

Sommige mensen denken dat spiritualiteit een vlucht is, lekker zweven. Ik denk dat het het tegenovergestelde is. Het pad van spiritualiteit, of bewustwording, is een pad waarbij je confrontaties aangaat met jezelf en naar jezelf durft te kijken. Jezelf tegenkomen is niet altijd even leuk. Door mijn ontwikkeling ben ik me bewust geworden van het zelf genezend vermogen dat ieder met zich mee draagt. Door hier bewust mee om te gaan, creëren we een gezonder en prettiger leven voor ons zelf en onze naaste.

Ik heb heel veel geleerd en leer nog steeds van de mensen die op mijn pad komen. Bijna dagelijks ben ik me ervan bewust van hoe alles zo mooi in elkaar past, dat het een geheel is en dat er niets voor niets gebeurt (al is dit soms moeilijk te begrijpen). Het is echter niet zo dat ik altijd met een glimlach rondloop, ook ik heb mijn momenten dat ik even niet lekker in mijn vel zit, ben tenslotte ook maar een mens.

``Ik vind het heerlijk om mensen te helpen dat stukje inzicht te krijgen wat ze nu net nodig hebben om weer een stuk verder te komen``

Renske Hendriks - de Roos

Al lang ben ik me ervan bewust dat er meer tussen hemel en aarde is. Er zijn periodes in mijn leven geweest dat ik me daar niet echt mee bezig heb gehouden, maar ongeveer 15 jaar geleden is daar verandering in gekomen.

CONTACT MIJ