Ervaringen

Schrijf een beoordeling of lees die van anderen

Hieronder lees je alle ervaringen van anderen of kun je zelf een beoordeling schrijven.  Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Schrijf zelf een beoordeling door het formulier in te vullen of neem een kijkje (bij alle beoordelingen) via het tabblad om de ervaringen van anderen te bekijken.

Bioresonantie

5,0 score
7 september 2021

Ik heb 2 consulten bioresontie gehad. Na de eerste behandeling voelde ik een lichte verbetering. Na de tweede behandeling voelde ik dezelfde avond al mijn klachten voor 70 procent verdwijnen. Nu slaap ik weer aan een stuk door, zonder 3 keer naar de wc te hoeven. En de pijnplekken in mijn buik zijn ook grotendeels weg. Heel blij met de resultaten!

Selma Yperlaan

Massage & Therapie

5,0 score
8 juni 2020

Wat ik zo fijn vind is dat je bij Renske voor van alles terecht kunt. Dus als je een ontsteking hebt¸eczeem¸altijd hoofdpijn enz. Renske kan op verschillende manieren hierin helpen. Als je op zoek bent naar ontspanning dan kun je ook bij Renske terecht voor een fijne ontspanningsmassage. Ik ga er regelmatig heen en het gaat echt beter met me 🙂 Ga zo door Renske.

Madelon

Algemeen

5,0 score
24 mei 2020

Ik was de wanhoop nabij nadat mij gezegd was dat wat ik had chronisch was en leer er maar mee leven! Tot mijn man een vroegere buurvrouw tegenkwam die vertelde van Renske… Meteen een afspraak gemaakt en van het begin af aan beviel dat goed! Eindelijk eens een luisterend oor en iemand die zei¸ik ga je helpen! Ik ben nu weer zover dat ik zelf verder kan¸bedankt Renske voor al je hulp!

Ankie

Bioresonantie & Magnetiseren

5,0 score
22 juli 2019

Twee weken geleden had ik een afspraak bij Renske. Zoals vaak krijg ik dan op de bioresonantie mat voor bepaalde gebieden van mijn lichaam extra ondersteuning. Toen ik daar lag¸vroeg Renske of ik ook gemagnetiseerd wild worden¸want zij had daar net een cursus voor gevolgd en examen gedaan. De behandeling voelde heel prettig en het was of R. dit al heel lang deed. Dit gebeurt via de handen¸die energie uit de kosmos krijgen en zij raakt je ook niet aan. Het was heel bijzonder¸want geregeld voelde ik een soort tinteling of warmte als zij bij een bepaalde plek extra aandacht gaf. Op een gegeven moment zag ik dat ze begon te lachen en dat was tegen het einde van de behandeling¸dat ze bij mij op een bepaalde plek (Wezenster) allemaal mooie kleuren zag komen. Ik vond het jammer¸dat ik dat zelf niet heb gezien. Ik vond het een heerlijke ervaring en wat mij betreft¸houden we hem erin.

Irene

Bioresonantie & Bloedzuigertherapie

5,0 score
24 april 2018

Na jaren van zoeken en niet vinden getipt worden over bioresonantie en dan bij Devadama terechtkomen. Dat is fantastisch. Meten = weten = handelen. Open handen en voeten die weer dicht gaan. Altijd maar onrust = die verdwijnt. Bloedzuigerbehandelingen tegen ontstekingen… ontstekingen zijn weg en ga zo nog maar even door. Kortom en nogmaals: fantastisch! Dit is mijn aanbeveling. Heb je problemen? Ga naar Devadama. Je wordt er zeker wijzer van! Veel succes en blijde groei toegewenst. 🙂

Piet Vessies

Bloedzuigertherapie

5,0 score
3 april 2018

Omdat mijn schildklier niet goed functioneert¸was ik verschrikkelijk moe. Ik werd niet meer uitgerust wakker. Ik ben in totaal drie keer behandeld met bloedzuigers. Na de derde keer ontstond er een wereld van verschil. Heel veel energie is weer terug gekeerd. Ik geniet er heel erg van! Dankje Renske voor dat mooie resultaat.

Annika

Bloedzuigertherapie

5,0 score
15 maart 2018

Na jaren last van duizeligheid bloedzuigers in de nek gehad. Niet te geloven maar waar. Eerst 2 dagen ontzettend duizelig geweest maar daarna was het weg. Zeker een aanrader! Ook de knie die steeds vocht vasthield is enorm verbeterd. Wat de dokters niet weten kan door deze beestjes vaak opgelost worden. Gewoon doen🙂 Monique

Monique Vanhelden

Bloedzuigertherapie

5,0 score
4 maart 2018

Na weken last van ontsteking in mijn kies en door drukte niet snel naar tandarts kunnen¸gaf mijn vrouw een tip over de bloedzuiger behandeling. Ben altijd wel in voor wat nieuws¸vond dit interessant en heb snel een afspraak gemaakt. De behandeling ging goed¸voelde niks¸geen na klachten en was in mijn geval met 1 behandeling klaar. Heb ook een sportblessure ( ontsteking ) Ga daar zeker voor naar Devadama.

Hein Vogt

Bioresonantietherapie

5,0 score
30 januari 2018

Na een ablatie van het hart¸bleven de klachten aanwezig. (Benauwd¸pijn op de borst¸hartkloppingen¸ontzettend moe¸hoofdpijn.) Allerlei onderzoekingen hebben nog plaats gevonden na de ablatie¸maar alle uitslagen waren goed. Een afspraak gemaakt bij Renske. De klachten gemeld en door meting van de biotensor¸kwamen bepaalde energetische obstakels naar voren. Renske haar advies was¸ademhalingstherapie en bioresonantietherapie. Het heeft gewerkt. Bij een fysiotherapeut kreeg ik ademhalingstherapie en van Renske bioresonantie therapie. Ik heb bijna geen last meer van de klachten en mijn oude energie is weer bijna terug. Renske bedankt. Ik vind jou heel plezierig in omgang. Je komt rustig over¸luistert goed¸geeft advies en je hebt kennis en inzicht op jouw vakgebied. Ik voel mij weer mens! Heerlijk!

JdJ

Bioresonantietherapie

5,0 score
29 januari 2018

Op 1 mei 2015 heb ik de diagnose longkanker met uitzaaiingen gekregen. Na een jaar van chemotherapie las ik een artikel over resonantie therapie. Als aanvulling op de huidige immunotherapie in het ziekenhuis volg ik de resonantietherapie van Renske. Als ik de kuur heb gehad ben ik erg vermoeid. Na een behandeling bij Renske ben ik weer snel op de been. Het geeft mij meer energie en heeft een positieve uitwerking op mijn ziektebeeld. Na het uitvallen van de schildklier is deze na een aantal behandelingen weer 100% hersteld. Volgens medische wetenschap komt dit herstel minder dan 1% voor. Ben heel blij met de resonantietherapie en Renske.

AH

Massage & Bioresonantietherapie

5,0 score
23 april 2017

Kom geregeld bij Renske met mijn kwaaltjes. Nu ook met hooikoorts en sta iedere keer weer versteld .Even op het matje (bioresonantie).Voetmassage en na een paar dagen ben je weer de oude.Ik ga steeds meer waardering krijgen voor de alternatieve zorg en natuurlijk voor Renske die het met veel toewijdig doet.

Henny

Massage & Bioresonantietherapie

5,0 score
3 maart 2017

Langzaamaan ging het steeds beter met mij mede dankzij de aandachtige en warme zorg van Renske. Door bioresonantie een heerlijke massage en voetmassage kwam mijn energie van lieverlee terug. Dankjewel Renske!

TdeJ

Bioresonantietherapie

5,0 score
1 februari 2017

Renske heeft mij geholpen met een aanhoudende hoofdpijn/migraine. Door middel van o.a bio resonantie is dat volledig verdwenen. Bovenal vind ik Renske een warme vrouw met het hart op de juiste plaats. Ze heeft een fijn luisterend oor en kan jouw probleem goed in kaart brengen en tot een mogelijke oplossing komen. Bedankt Renske!

Vonk

Dorn/Breusmassage

5,0 score
3 januari 2017

Ik ben naar Renske gegaan omdat ik door rugpijn scheef ging staan. Zij heeft de Dorn/Breussmassage toegepast¸waardoor mijn rug weer recht ging staan. Naast de genoemde massage heeft ze ook de stempelkussens gebruikt (weldadig¸echt heel lekker en ontspannend) en een healing gedaan. Ik heb de behandelingen als heerlijk ervaren¸mijn rug staat weer recht en verder heb ik ook baat gehad bij de healing.

m.n.

Bloedzuigertherapie

5,0 score
14 december 2016

Bij mij was de ziekte van Bell geconstateerd. Via het normale medische circuit had ik daar 2 maanden tot een jaar mee rond kunnen lopen. Er viel weinig aan te doen. Nu na 2 behandelingen in 2 weken alles weer normaal dankzij de bloedzuigers. Wonderlijk toch?! Dankje Renske (en de bloedzuigers).

Edwin

Bloedzuigertherapie

5,0 score
7 juli 2016

Ik had zo’n 6 weken last van oorsuizen en vertelde dit tegen Renske. Zij adviseerde mij om bloedzuigtherapie te volgen. Na de eerste keer merkte ik op dat ik meer energie kreeg…en het oorsuizen wat minder was. Na de 2de behandeling was het eigenlijk al zo goed als weg!! Voor de zekerheid heb ik nog een laatste behandeling genomen. Ik zou zeggen doe het gewoon! Het is totaal niet eng. Renske is heel professioneel en ze weet wat ze doet.

N.T.

Bloedzuigertherapie

5,0 score
19 mei 2016

Kwam Renske op de Gezondheids beurs in Utrecht tegen waar ze met een stand van bloedzuigers stond. Had er nog niet van gehoord ¸maar waar het allemaal wel niet goed voor zou zijn ¸sprak mij aan .Ik had al veel dingen geprobeerd maar bleef pijn en met name een doof gevoel in schouder en arm houden. Daarom een sessie met bloed zuigers gedaan. Al de 1e x had ik resultaat daarna nog 2 behandelingen met de bloedzuigers gehad en nu kan ik weer van alles doen zonder pijn en een doof gevoel in arm en schouder. Hartelijk dank Renske maar bovenal de bloedzuigers.

Ekjod

Bioresonantietherapie

5,0 score
25 februari 2016

In oktober kreeg ik helaas ziekte van Pfeiffer¸en de dokters zeiden dat alleen rusten zou helpen¸en het kon wel een jaar duren voor ik er weer vanaf zou zijn. Daar was ik het niet mee eens¸en gelukkig kwam ik Renske tegen en heb ik zo’n 5 bioresonantie behandelingen gehad van haar. Bioresonantie bekijkt het lichaam op een andere manier¸en dat was moedgevend. We zijn 4 maanden verder en Pfeiffer zit niet meer in mijn bloed¸wel heb ik last van de nasleep. Ik heb veel van Renske geleerd en ik ben blij dat ik haar ontmoet heb. Bedankt voor alles¸ Hanna

Hanna

Bloedzuigertherapie

5,0 score
21 februari 2016

Voor een ieder die dit leest …De Huridotherapie die ik heb ondergaan voor mijn hielspoor is een aanrader. Ik had behoorlijk veel last van hielspoor en was al een half jaar aan de pijnstillers totdat ik bijna niet meer kon lopen. Bij de podoloog geweest voor steunzolen en heb de bloedzuigertherapie gehad bij Renske en ik kan het iedereen aanraden om dit te ondergaan. Het is fantastisch. Renske¸Bedankt en succes met je praktijk. Warme groet.

renske

Massage

5,0 score
13 januari 2016

Heb Renske ontmoet bij de EHBO en heb uitgelegd dat ik last heb van mijn ogen. Ben een keer geweest en ander beddengoed aangeschaft en heb er geen last hier meer van. Je wordt ontvangen in een relaxte omgeving en Renske die oprecht goed luistert en doorvraagt naar de aard van je klachten. Naast de behandeling een voetmassage die zo heerlijk ontspannend was. Ga zeker weer als ik klachten heb!! Is iedereen aan te raden!

jelle

Massage

5,0 score
19 september 2015

De middag voor een operatie ben ik bij Renske geweest vanwege opgebouwde spanning. En oh wat zorgzaam heb een massage mogen ontvangen van haar! De volgende ochtend was ik er vroeg uit en ontspannen naar het ziekenhuis gegaan waar ik rustig heb gewacht. Dank voor dit!

Ank

Bioresonantietherapie

5,0 score
30 augustus 2015

In het voorjaar heb ik bij Renska Hendriks een behandeling met bioresonantie ondergaan voor mijn ogen. Ik had vocht achter het netvlies waaroor ik donkere vlekken zag en mijn gezichtssterkte behoorlijk achteruit ging. Ook ben ik hiervoor met een nieuwe lasermethode behandeld in het UMCG te Groningen. Mede door de behandeling van Renske heeft dit gezamenlijk tot een prima resultaat geleid¸ik zie nu weer alles helder en de gezichtssterkte is weer als vanouds. Ook de oogarts was zeer verbaasd over zo’n goed resultaat!!

Trientje

Bloedzuigertherapie

5,0 score
25 augustus 2015

Via via had ik gehoord dat Renske iemand met behulp van bloedzuigers van de ziekte van Graves had afgeholpen. Ik was al jaren onder behandeling bij een internist en stond op het punt om een radio actieve behandeling te ondergaan. Na 1 behandeling bij Renske bleven mijn bloedwaardes stabiel. Na de 2e behandeling gingen ze zelfs dalen. Nu na meer dan een jaar zonder medicijnen zit ik zo goed als in de normaal waardes en begin ik toch echt te geloven dat ik genezen ben. Voor een ieder die twijfelt: altijd proberen. Baat het niet¸schaadt het niet.

Monique Koehoorn

Bloedzuigertherapie

5,0 score
23 april 2015

Ben op een beurs(Paranormaal)met Deva dama (Renske) in contact gekomen.Heb daar een bloedtest ondergaan die slecht voor mij uitpakte(veel te hoog). Hier moest ik wat aan doen anders kon het wel eens verkeert gaan. Renske gaf mij advies om een behandeling met bloedzuigers te doen¸daar ben ik op ingegaan. Ondertussen 3 behandelingen met bloedzuigers gehad. Na de eerste behandeling kreeg ik al een heel fijn gevoel in mijn lichaam(soort van rust). Nu 2 weken na de laatste behandeling ben ik een controle test ondergaan en deze was verbluffend. De waarden waren enorm gedaald tot zo goed als normaal.De tijdbom zoals men zegt is uit mijn lichaam en daar ben ik heel blij om.Renske weet precies waar ze mee bezig¸ze is een heel goede vakvrouw.Renske mijn Hartelijke dank I.M. 23-4-2015

I.M

Bioresonantietherapie

5,0 score
5 november 2014

Een paar maanden geleden kwam ik bij Renske omdat ik last had van vermoeidheid. Met behulp van bioresonantie werd al snel duidelijk dat het aan mijn darmen lag. Na een paar weken en behandelingen is alles weer op orde en ga ik weer als een speer! Ontzettend bedankt voor de behandelingen¸warmte en gezelligheid. Heb het allemaal als erg prettig ervaren. Ga het zeker aanbevelen.

Luinenburg

Bloedzuigertherapie

5,0 score
1 juli 2014

Mijn ervaring bij deva dama waren in het begin beetje vreemd¸ik bedoel bloedzuigers? Maar ik heb nu drie behandelingen gehad en het werkt gewoon! Deed ook geen pijn was bijtende jeuk dus stelt niks voor en mijn schouders? Ik voelde echt serieus geen pijn meer.dus heb je last doe het gewoon!

brian gerkes

Massage

5,0 score
27 februari 2014

Ben in augustus bij Renske gekomen¸klachten altijd moe. Nu na 5 behandelingen voel ik me herboren. Ook van de massage heb ik erg genoten¸is echt voor herhaling vatbaar.Sta nog steeds verstelt dat je op een natuurlijke wijze zo gauw weer de oude bent.

H de Vries

Bloedzuigertherapie

5,0 score
12 januari 2014

Vorig jaar via via bij Renske terecht gekomen. Vanwege vaatvernauwingen in mijn buik en een te hoog cholesterol heb ik 3 keer bloedzuigers laten zetten. Nu 2 keer bioresonantie therapie gehad. Ik voel mee steeds een stukje beter. De bloedzuigertherapie is totaal niet eng of pijnlijk vind ik. Alleen brand en prikt het wat als ze zich vast zetten.De eerste keer zijn er 6 bij mijn schouders en nek geplaatst. Ik heb ook altijd erg last van pijnlijke armen¸nek en schouders¸daardoor kan ik bijna niet op mijn rechterkant liggen op bed. Na de eerste behandeling merkte ik s’avonds op bed dat ik al een hele tijd op mijn rechterkant lag en geen pijn had. Wonderbaarlijk. Boven dit alles is Renske een vrouw die zeer kundig haar vak uitoefend en veel vakkennis heeft. Ik zeg: Renske bedankt!

Corina

Bloedzuigertherapie

5,0 score
9 januari 2014

Ik heb in november en december de bloedzuigertheraie gedaan i.v.m. artritis psoriatica. Had behoorlijk veel pijn in mijn pezen/aanhechtingen door ontstekingen en verhoogde ontstekingswaarden. Er trad na de behandeling wel verlichting op van de pijnklachten maar op bepaalde plekken is de pijn gebleven. De ontstekingswaarden zijn wel iets gedaald maar nog steeds te hoog. Toch heb ik er wel vertrouwen in en wil ik komende periode nog plaatsing van bloedzuigers op mn schouder en heup¸in de hoop dat ook deze ontstekingen verminderen. Het plaatsen van sommige bloedzuigers brandde¸waarschijnlijk is dat het stofje dat de bloedzuiger afgeeft?? Verder was het goed te doen¸alleen had ik veel last van het nabloeden. Lastig¸vooral als je de plaatsen niet zelf kan verbinden.

cobie douma

Massage

5,0 score
21 december 2013

Ik ben bij Renske geweest voor een bijna 2 uren durende¸dus zeer uitgebreide¸ontspanningsmassage. Een heerlijke ervaring. Tijdens de behandeling verkeerde ik op het randje van slapen en waken. Toch was ik me bewust van elke handeling die Renske deed. Gevoel voor tijd was verdwenen¸een diepe ontspanning was het resultaat. Dankjewel Renske¸ik kom zeker terug

Marianne

Algemeen

5,0 score
17 juli 2013

Ik ben al heel erg lang erg moe en heb op veel plaatsen pijn. De dokters in het ziekenhuis kunnen niets vinden¸ik krijg veel medicijnen waar ik nog zieker van word. Via mijn stiefdochter werd ik aangeraden om contact met Renske op te nemen. Verbazingwekkend hoe ik in een aantal weken me een stuk beter voel. Met de juiste therapie en natuur medicijnen¸gaat het nu een stuk beter met mij. Herkend u bovenstaande klachten? Neem dan contact op met Renske en u zult zeer enthousiast zijn over het resultaat. Voor de kosten hoeft u het niet te laten want als u extra verzekerd bent¸wordt een groot deel vergoed door de zorgverzekeraar. Ik ben heel erg blij met Renske en hoop dat zij nog lang haar goede werk mag verrichten.

Eartha Lodewijk

Bloedzuigertherapie

5,0 score
8 juli 2013

Ik maak sinds kort gebruik van de bloedzuiger therapie onder de deskundige leiding van Renske. Sinds ik dit doe zijn mijn bloedwaarden genormaliseerd en ik voel me een stuk energieker. Deze therapie is vrij onbekend in Nederland maar bij onze oosterburen vrij gangbaar. Onbegrijpelijk dat niet meer mensen deze eeuwenoude therapie gebruiken¸een aanrader en een oplossing voor diverse klachten!

Alex Holt

Massage

5,0 score
17 mei 2013

Ik heb Chronische spanning in mijn bekkenbodem-gebied en ben hier al meer dan een jaar voor in behandeling bij een bekkenbodem-fysiotherapeut. Omdat ik na een jaar (ondanks de vooruitgang) nog steeds regelmatig pijn en irritatie in mijn bekkenbodem spieren heb¸besloot ik naar alternatieve methoden gaan zoeken om mijn bekkenbodem te helpen ontspannen. Door de kruidenstempel massage van Renske heb ik al een aantal dagen geen pijn meer¸en ik voel dat het enorm heeft geholpen bij het ontspannen van mijn gehele lichaam. Ik kijk uit naar de volgende behandeling!

Karen

Bioresonantietherapie

5,0 score
10 mei 2013

Ik ben een aantal keren bij Renske geweest voor een Bio-resonatiebehandeling. Ik ben diabeet en heb eerder positieve ervaringen gehad met deze behandeling. Ook nu weer heeft het mij geholpen mijn lichaam in evenwicht te krijgen.

Anne Sjoerd

Massage

5,0 score
24 april 2013

Het was al weer enige tijd geleden dat ik geweest was¸maar een kruidenstempelmassage blijft een speciale traktatie voor lichaam en geest. Ik had veel last van spanning en in het begin van de massage had ik moeite om me over te geven. Het boodschappenlijsten van de dag werd afgespeeld in mijn hoofd. Overgeven lukte omdat de massage echt voelde. De liefde en passie voor het vak voelde ik waardoor ik me heerlijk kon ontspannen¸mijn hoofd kon leeg maken en de tijd kon vergeten. Ik voel me nu ruim een week later nog steeds erg ontspannen en geniet nog na van het mooie kado dat massage heet.

M.A.

Dorn/Breusmassage

5,0 score
4 februari 2013

De Dorn/Breussmassages door Renske met liefde en toewijding gegeven zijn een weldaad voor mijn gekwelde ruggegraad gebleken en indien nodig zeker voor herhaling vatbaar. Renske. Bedankt!!!

H R.

Massage

5,0 score
21 december 2012

Vandaag heerlijk gemasseerd¸op de eerste dag van mijn kerstvakantie. Van mijn lieve vrouw kado gekregen¸ze vond dat ik het verdiend had. Renske heeft de stijvere schouders goed meegepakt. Nu lekker ontspannen op de bank met een boek. Renske¸bedankt voor je bijdrage aan mijn afschakelen 🙂 Hans

JRR

Bioresonantietherapie

5,0 score
27 oktober 2012

Ik ben samen met mijn zoontje van 5 een aantal keren bij Renske geweest voor zijn hooikoorts. Ook hoestte hij veel en had hij vaak buikpijn. Renske heeft bioresonatie toegepast en het hoesten en de buikpijn verdween. De hooikoorts lijkt ook weg¸alleen wachten we het voorjaar nog even af en anders komen we weer terug. Mijn zoontje heeft het bij Renske erg naar zijn zin gehad. Hij vond het gezellig en de voetenmassage vond hij erg fijn. Hij gaf Renske bij één van de laatste keren een dikke knuffel bij het afscheid.

M. K.

Garra Ruffa visjes

5,0 score
24 oktober 2012

Wat hebben we een mooie en fijne middag gehad bij Renske en haar compagnon. We kwamen voor de Garra Rufa behandeling. Met z’n vijven. Heerlijke voetenbadjes¸met plezier bij de vissen in de bak¸een super fijne massage. Ondertussen een heerlijk kop thee en later nog een vers sapje. We hebben alle vijf erg genoten van de sfeer¸de vriendelijkheid en de aandacht. De tijd vloog om en we willen jou Renske hartelijk bedanken voor de prachtige middag die we bij jou hebben gehad.

Sikma

Sabaaydi Massage

5,0 score
19 oktober 2012

Gisteren bij Renske geweest voor een Sabaaydi massage. Ik had hierom verzocht omdat mijn lichaam veel oud verdriet en emotionele spanning vasthoudt en ik dit graag wilde loslaten. Toen ik ging liggen voelde ik al direct de ontspanning in mijn lichaam¸ik was in goede handen. Renske haar benadering is respectvol¸maar met veel zorg en aandacht voor de mens¸zonder betuttelend te zijn. Het gevoel van er te mogen zijn zorgt voor een fijne ontspanning op diep niveau. Haar benadering¸door bv niet te praten tijdens het masseren¸zorgt ervoor dat je dichtbij jezelf kunt blijven. Bij mij kwam dus al snel de emotie los. Dit was precies mijn doel¸en het voelde als een opluchting! Ik kon de last van mijn schouders loslaten door de veilige omgeving die Renske had gecreëerd. Ik zal haar zeker benaderen voor een volgende afspraak!

Anneke

Bioresonantietherapie

5,0 score
1 oktober 2012

Ik heb al jaren last van extreme hooikoorts. Via mijn buurvrouw werd ik erop attent gemaakt dat Renske bioresonantie toepaste. Na vijf behandelingen ben ik van mijn hooikoorts af. Mijn dochter van 2 jaar heeft last van eczeem. Zij is in totaal vier keer bij Renske geweest en heeft nergens last meer van. Kortom bioresonantie bij Deva Dama was voor ons een daverend succes! Inclusief zalige voetmassages. Mijn dochter van twee bleef totaal ontspannen op het bankje liggen 🙂 groet

Rachel

Bioresonantietherapie

5,0 score
6 maart 2012

De huisarts heeft bij mijn dochter kinkhoest geconstateerd en kon ons vertellen dat het minimaal 100 dagen duurt voordat ze eraf zal zijn en dat er geen medicatie of iets dergelijks tegen is. Dus heb ik meteen Renske gebeld om met haar een afspraak voor mijn dochter te maken voor bioresonantie. Uit de eerste testen kwam meteen de bacterie die de kinkhoest veroorzaakt naar voren en de bij behorende lichaamsdelen/organen. Mijn dochter heeft in totaal 2 behandelingen bij Renske in de praktijk gehad (incl. een heerlijke voetmassage¸waar mijn dochter erg van genoot)en heeft 4 avonden op de bioresonantiemat gelegen thuis. En nu hoest ze niet meer en is ze weer fit en vrolijk! Dus ipv 100 dagen de kinkhoest¸was ze er binnen 14 dagen bij Renske er vanaf! Dank je wel Renske voor je goede en fijne behandelingen. Annemiek

Annemiek de Lang

Zweedse spijkermat

5,0 score
22 november 2011

Sinds 1 jaar gebruik ik nu regelmatig de zweedse spijkermat die ik via Renske heb aangeschaft. Hij bevalt me heel goed. Ik lig er 2 a 3x per week op¸en dan toch wel zo’n 30 minuten lang. Het lichaam voelt daarna heerlijk ontspannen. Verder gebruik de spijkermat ook voor mijn nek. Daar heb ik al een hele tijd last van. Ik ben erg blij dat ik deze heb aangeschaft. De spijkermat helpt verder bij allerlei uiteenlopende klachten. Bij de produkt info op Renske haar side kun je hier meer over lezen. Ik ben zeer tevreden over de spijkermat en schaf nu ook via Renske de voetenspijkermat aan. Renske bedankt!. Groetjes van Inge

Inge

Bioresonantietherapie

5,0 score
12 oktober 2011

Al sinds mijn jeugdjaren heb ik last van migraine-aanvallen. Sinds december vorig jaar krijg ik bioresonantie therapie. Daarbij is gekeken naar voedingsmiddelen die absoluut niet goed zijn voor mij. In het begin vond ik dat een crime¸want ik had het idee dat ik helemaal niets meer kon eten¸maar nu weet ik steeds beter wat ik wel en niet kan nemen. Mijn migraine-aanvallen worden steeds minder¸hormonen en veranderende luchtdruk willen nog wel een spelbreker zijn. Ik ben Renske heel erg dankbaar¸want niet alleen mijn migraine is grotendeels verdwenen¸ook zijn er overtollige kilo’s weggegaan door het veranderende etenspatroon. En dat ook nog op de juiste plekken. Dus dankje wel Renske¸groet Tina

Tina

Zweedse spijkermat

5,0 score
13 juli 2011

Sinds 2003 doe ik 3x per week diverse oefeningen (o.a. Cesar) om van mijn stijve rug af te komen. Het laatste jaar zoekende naar een (eventueel) alternatief van deze oefeningen. Totdat ik op een beurs langs de stand van Renske haar praktijk liep en de Zweedse spijkermat ontdekte. Na 1x proefliggen op de spijkermat in de praktijk van Renske wilde ik eerst het effect op mijn rug afwachten voordat ik er een zou aanschaffen. Heb na het proefliggen ruim 1 week geen last gehad van een stijve rug¸alsof ik nooit last van mijn rug heb gehad. Hierna kwamen de ‘klachten’ langzaam weer terug en besloot ik om een spijkermat aan te schaffen. Nu lig ik sinds 4 maanden om de dag 30 min op de spijkermat en voel me daarna heerlijk ontspannen. De Zweedse spijkermat is een absolute aanrader om heerlijk te ontspannen. MV Gerrit

Gerrit

Homeopathie & Bioresonantietheapie

5,0 score
15 juni 2011

Na bijna een jaar met een burn-out doorgesukkeld te hebben kwam ik bij Renske terecht. Bij meting bleek ik o.a.een tekort aan vit.B12 en een candida belasting in de darmen te hebben.Bij de allergietest werden er vele allergieen aangetoond Door deze stoornissen had ik weinig energie en veel jeukklachten. Renske adviseerde mij om op het candida-dieet te gaan¸dit heb ik strikt gevolgd. Ook heb ik veel baat gehad bij het basiszout en het middel wurzelkraft. Verder heb ik veel gebruik gemaakt van de uitleen van het bioresonansmatje. Langzamerhand ging ik met stapjes vooruit en nu na ruim een half jaar ben ik candida-vrij! Ik ben Renske veel dank verschuldigd¸want ik voel me door haar behandeling een veel gelukkiger en gezonder mens. Renske¸ga zo door!

Sietske

Bioresonantietherapie

5,0 score
7 juni 2011

Ik had enkele maanden last van mijn darmen toen mijn lichaam zei ‘nu is het genoeg’. Een bezoek aan de huisarts leverde niet veel op (prikkelbare darm). Mijn tante vertelde over bioresonantie dus ik ben opzoek gegaan naar een praktijk in Leeuwarden en kwam bij ‘Deva Dama’. Hartelijk werd ik ontvangen bij Renske en begon met de bioresonantie therapie. Door middel van deze therapie werden allerlei onderdelen in mijn lichaam doorgemeten en kon de ‘wond’ geheeld worden. Renske zette mij o.a. aan de kruiden thee en wurzelkraft¸verbood mij melk producten en varkensvlees. Langzaam werd mijn hard aanvoelende darm rustiger. Kreeg minder last van obstipatie en mijn stoelgang werd weer regelmatig. Na 6 a 7 behandelingen voelde ik mij weer fit en door de therapie¸merkte ik dat ik te lang heb rondgelopen met een slechtfunctionerende darm waardoor ik mij moe voelde en een onprettig gevoel in mijn buik had. Mocht ik weer terugvallen¸dan weet ik waar ik moet zijn. Bedankt voor de goede therapie! W.J.S.

W.J.S.

Zweedse spijkermat

5,0 score
7 februari 2011

Ik heb al meer dan 10 jaar last van steeds terug komende rugpijn. Via Renske ben ik in aanraking gekomen met de Zweedse Spijkermat. Ik was er in eerste instantie niet zo hoopvol over¸(baat het niet schaad ’t niet) maar na enkele dagen begon de positieve werking van de mat al te komen. Ik lig er nu dagelijks ongeveer een uur op en ben van mijn rugpijn af. Echter als ik een dag of twee oversla komen de pijnsteken weer terug. Er kleeft nog wel een groot nadeel aan de zweedse spijkermat vast en dat is dat het een hele positieve verslaving wordt. Overdag denk je alweer om ’s avonds voor ’t slapen gaan op je matje te leggen. Ik ben er ook rustiger van geworden en een klein spijsverterings probleempje is ook niet meer voor gekomen sinds het gebruik van de spijkermat. Ik draai ook een hoop nachtdiensten en dan komt het heel vaak voor dat ik om een uur of twee/drie ’s middags wakker word. Nu moet mijn vrouw me om een uur of zes uit bed halen anders slaap ik gewoon door.

R.E.

Bioresonantietherapie & Spijkermat & Ontgiften

5,0 score
12 oktober 2010

Ik heb bijna 2 jaar lang last gehad van erge stress vanwege een verstoorde magnesiumopname en tekort aan vitamine B6 en B12. Ook heb ik teveel gifstoffen in mijn lichaam waardoor mijn hersenen niet goed werkte. Daardoor leek het alsof ik bezeten werd door een kwade geest. In mijn lichaam leek wel een ander persoon te zitten. Mijn huisarts kon niks vinden in mijn bloed maar Renske wel. Doormiddel van bioresonantie werden mijn lichamelijke problemen opgespoord. Ik werd behandeld door gebruik van bioresonantie¸spijkermat¸en een ontgiftingsprogramma. De bioresonantie en spijkermat heeft mijn erge stress voor 100% doen verdwijnen. Het ontgiften heeft ook die ‘kwade geest’ volledig doen verdwijnen. Ik ben weer mezelf! De reguliere artsen hebben zelfs gezegd dat Renske heel goed werk heeft gedaan. Dat vind ik dus ook. Ga zo door Renske!

R A

Sabaaydi Massage

5,0 score
27 juli 2010

Vanmiddag voor het eerst kennis mogen maken met Renske en haar Sabaaydi massage. Ik heb genoten van de rust¸de klanken van de muziek¸de sfeer en vooral van de ontspannende werking van de massage… Ik kom zeker terug.

Martha Havinga

Massage

5,0 score
19 juli 2010

Mijn bijzondere ontmoeting met Renske¸ een korte intro vooraf : Ruim twee jaar geleden werd ik plotseling opgenomen in het ziekenhuis ( wat voor mij heel vreemd was¸ik kom nooit bij een dokter¸laat staan in het ziekenhuis ).Deze opname was heel bijzonder omdat ik daar in aanraking kwam met Engelen. Bij thuiskomst en de periode daarna ben ik me meer gaan verdiepen in deze liefdevolle wezens¸die hier om ons heen zijn en ons in alle situaties willen helpen. Ik heb vele workshops gevolgd¸ben zelfs in Engeland geweest en zit nu in een overgangsperiode om eventueel een eigen praktijk te starten¸om andere mensen ook te mogen helpen. Op dinsdag 13 07 10 deed ik een Engelen-reading voor mijzelf¸ik mocht 4 kaarten uitleggen¸en drie van de vier kaarten gaven aan dat ik iets voor mijzelf moest gaan doen. Ik had de afgelopen periode zoveel tijd aan anderen besteed¸dat ik helemaal mezelf op de achtergrond had geplaatst. De Engelen gaven aan om een ontspannings-massage te laten plaatsvinden. Dus ik op zoek naar een praktijk die dit doet¸en kwam bij de praktijk Devadama uit. We hadden een afspraak staan verder in die week¸en toen ik bij Renske kwam¸vroeg zij mij hoe ik bij haar terecht kwam. Ik moest lachen want deze vraag had ik al verwacht. Ik zei dat ik gestuurd was. Gestuurd???????????? zei Renske¸en door wie dan wel? Ik zei dat de Engelen mij hadden gestuurd¸waarop Renske kippevel kreeg. Zij vertelde mij dat zij op die bewuste dinsdag s’morgens een meditatie had gehouden met de Engelen¸en had gevraagd of er iemand was die een massage heel hard nodig had¸en zij daar nu tijd voor had omdat we in de vakantie-periode zitten en het wat rustiger was in de praktijk. Dus ik ook kippevel¸zo’n mooie en bijzondere ontmoeting¸dankzij de Engelen. Dit is weer een extra bevestiging dat er echt meer is tussen hemel en aarde. En de massage¸daarmee liep ik de hele dag in een roes¸het was geweldig. Renske¸dank je wel¸en tot de volgende keer. Groetjes¸Mirjam.

Mirjam

Algemeen

5,0 score
13 april 2010

Hallo Renske. Ik ken je nu een aantal maanden en ik moet zeggen.. Renske jij bent een warme persoonlijkheid en eindelijk eens iemand waar ik wat aan heb en mee kan!! 🙂 Want je hebt niks aan die mooipraters!! Ik vindt het fantastisch hoe jij te werk gaat. Ik maak gauw weer een afspraak bij je!! Liefs Patricia

patricia

Cursus Kindermassage

5,0 score
8 januari 2010

Hoi Renske. Gisteren ben ik bij je geweest voor een cursus kindermassage. Erg interessant! Ook al ken ik als masseur inmiddels heel wat massagetechnieken¸je hebt mij nog veel nieuwe dingen geleerd¸speciaal afgestemd op het kinderlichaampje. Erg leuk! Nu ga ik hard oefenen en dan hoop ik binnenkort mijn eerste kind te kunnen verwelkomen. 🙂 Bedankt!

Marjan

Massage

5,0 score
14 oktober 2009

Renske. Ik ben blij dat ik jou en je massage heb ontdekt. Ik had heel veel rugklachten maar dankzij de stempels en warmte techniek ben ik deze klachten kwijt en voel ik me weer het heertje en een stuk jonger 🙂 dank dank

klaas

Sabaaydi Massage

5,0 score
4 oktober 2009

Lieve Renske¸ Het was mij nadat ik te lang te zware dingen had verplaatst onder in mijn rug geschoten. Jij bood mij aan om mijn rug daarvoor te behandelen met de warme kruidenstempels. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen¸ik kon bijna niets meer!De auto in en uitstappen¸mijn kopje koffie van de tafel pakken¸sokken aantrekken…die simpele dagelijkse dingen¸het deed verschrikkelijk pijn. Je hebt mijn rug drie keer behandeld met die lekkere warme kruidenstempels in combinatie met de Celzouten waarop je mij getest hebt en ben het helemaal kwijt! Ik kan alles weer zonder die pijn. Renske heel erg bedankt¸ je echtgenoot¸Henry

Henry

Sabaaydi Massage & NEI

5,0 score
14 september 2009

Al twee jaar kom ik bij Renske. Ik krijg van haar de Sabaaydi massage. Heerlijk ontspannen. Enige tijd geleden heb ik ook 3 NEI behandelingen ondergaan. Dit omdat ik nogal onzeker was¸al was me dat niet altijd aan te zien. Veel is terug te voeren naar mijn jeugd. Na deze behandelingen ben ik zekerder en minder paniekerig. Hiervoor kon ik me nogal verliezen in vervelende situaties¸nu ben ik hierin veel rustiger. NEI is beslist een aanrader¸evenals de Sabaaydi massage. Ik hoop er nog lang van te mogen genieten. Renske is een lieverd en een luisterend oor als dat nodig is. Bedankt en liefs Tina

Tina

Algemeen

5,0 score
9 februari 2009

Heey Renske. Het gaat veel beter met mij. Mijn probleem is opgelost. Maar toch blijf ik bij jou!! 🙂 Groet¸ Dylan

Dylan

Massage

5,0 score
23 november 2008

Bij het eerste contact was ik wat voorzichtig. Ik wilde weten hoe goed zij is en of ik überhaupt op mijn gemak zal voelen. Dit is zo belangrijk¸omdat je bij een massage je eigen ziel als het ware letterlijk blootstelt aan een ander. Bij het binnenkomen was ik meteen gerust gesteld. Ik voelde me als een visje in het water. Bij iedere behandeling merk ik dat mijn lichaam zich steeds beter herstelt van alle stress en dat ik mijn gemoed toestand ook steeds sterker en opruimder wordt. Deva Dama is een echte aanrader. Ik voel me fijn op mijn gemak en thuis. Ze kan ook heel goed luisteren naar je en door het luisteren weet zij wat jij nodig hebt. Ook belangrijk. Bedankt voor alles en tot de volgende keer.

Yessica

Cursus Kindermassage

5,0 score
2 april 2008

Ik heb onlangs een workshop kindermassage gedaan¸ ik heb er heel veel van geleerd en het is een echte aanrader¸mijn dochter heeft er heel veel baat bij¸vooral vlak voor het slapen gaan. Wat ik ook heel leuk vond¸is dat je na afloop een certificaat krijgt. lieve groeten¸ MARIANNE

Marianne

Sabaaydi Massage

5,0 score
13 maart 2008

Nadat ik al jaren last had van fibromyalgie ¸vooral in mijn rug ¸kwam ik bij Renske terecht voor de sabaaydi massage. Ik las haar advertentie en besloot te reageren . Ik stond er eerst wel sceptisch tegenover ¸zo van baat het niet het schaadt ook niet. Maar ik kom nu al enkele jaren (ik ben de tel al kwijt) om de 6 weken bij Renske en het bevalt me uitstekend. Het viel mijn fysiotherapeut op dat mijn huid en spieren veel soepeler waren geworden.Ook de persoonlijke benadering van Renske verdient een dikke pluim. Ik ben erg tevreden en hoop Renske nog vaak te ontmoeten.

Ida

Kindermassage

5,0 score
11 maart 2008

Rustig¸ontspannend¸lekker¸dat is alles wat je krijgt bij Renske haar massage. Mijn oma gaf mij op voor de kinder massage¸zoooooo lekker. renske doet het ook heel goed¸lekker kletsen met renske noem ik het altijd. Renske zei tegen mij als je achter de computer gaat dan moet je met tussen pauzes werken. mensen dit is echt een aanrader voor jullie. renske heeft alles er op en er aan… dat geeft ook een goed vertrouwen aan je zelf. nou renske ga zooo door¸je doet het top !!!!!!!!!! Gr. laura. (p.s. ik ben een kind)

laura

Cursus Kindermassage

5,0 score
27 januari 2008

Afgelopen woensdagavond heb ik de cursus kindermassage bij jou mogen volgen. Helemaal geweldig!! Goeie uitleg¸ben helemaal enthousiast. Voor iedereen een aanrader. Groetjes Baukje

Baukje

Massage

5,0 score
10 december 2007

Heb heerlijke massage gehad¸en kom zeker terug¸normaal doe ik nooit zo iets in Nederland. (normaal alleen in Turks badhuis )¸maar ik had veel last van mijn rug¸en na de heerlijke massage met de kruiden en de warme olie voelde ik me weer een stuk beter. Ga me voortaan maar preventief laten masseren. Je komt lekker tot rust¸en dat is iets wat ik me zelf nooit gun. Zeker een aanrader¸en dus ook voor mannen.

rene

Algemeen

5,0 score
21 maart 2007

Hi Renske¸ Heb van jou de nieuwsbrief ontvangen¸hartstikke leuk dat je nu erkend Sabaaydi Masseur bent. En leuk die producten die je te koop aanbiedt. Binnenkort bel ik je weer voor een afspraak. Tot gauw Groetjes S

S

Massage

5,0 score
9 februari 2007

Hallo Renske! Ik wou je even bedanken voor de heerlijke massage. Ik heb de totaal massage gehad en het was echt super ik heb altijd erg last van mijn darmen en het voelt nu een stuk beter. Ik kom zeker nog is langs. Heel erg bedankt. Groetjes

D.H

Massage

5,0 score
9 februari 2007

Lieve Renske¸Ik wil je even bedanken voor de heerlijke Sabaaydi-Totaal-Massage¸een Aanbeveling¸wat fijn dat het hele lichaam nu met de Sabaaydi-Kruiden behandelt kan worden¸het is dat ik niet bij je in de buurt woon¸anders wist ik het wel. Ik hoop dat veel mensen jou weten te vinden en de liefdevolle Sabaaydi-Massages van jou kunnen ontvangen¸zoals ik heb mogen ontvangen. Veel liefde¸Geluk en Gezondheid gewenst. Liefs¸Elma

Elma

Reiki

5,0 score
19 december 2006

Hallo! Ik had last van enge dromen. Maar sinds ik met reiki behandeld ben (op afstand) had ik er steeds minder last van en sinds een tijdje ben ik het helemaal kwijt.Ik geloofde er niet echt in maar het kan dus toch. Nogmaals erg bedankt! Groetjes¸Erik

Erik

Massage

5,0 score
17 november 2006

Hallo Renske¸Ik heb jou advertentie in de krant gelezen en heeft toen gebeld en afspraak gemaakt voor een behandeling ik had ontspanningmassage. Ik vond het heel relax en rustgevend. Ik ben al een paar keer bij jou langs geweest het is hardstikke fijn en rustgevend daarna. Groeten Henny

Henny

Massage

5,0 score
17 november 2006

Lieve renske¸ Ik vind het heel fijn de ontspanningmassage. Het lijkt of je helemaal herboren uitkomt. groeten¸August

August

Sabaaydi Massage

5,0 score
14 november 2006

Hallo! Ik wou even zeggen dat ik de massage heel erg goed heb ervaren. De volgende dag voelde ik me heel wat beter. Ik heb de sabaaydi en de sabaaydi plus gedaan. De sabaaydi vond ik het lekkerst.Ik had heel erg last van mijn rug en sinds ik de massage heb gehad gaat het al stukken beter. Renske ik kom gauw weer eens langs voor een nieuwe afspraak. Groetjes D.H

D.H