Chinflex Voetmassage

Chinflex Voetmassage

Chinflex is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe.  Ze gebruiken deze massages tot op hoge leeftijd om vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of pijn en ziekte te verminderen of te verhelpen. Het grote succes van Chinflex massage ontstaat doordat in één massage 2 systemen tot 1 geheel gecombineerd worden.

De werking van Chinflex verschilt van reflexzone therapie. Bij deze vorm van voet massage worden de volgende twee systemen gecombineerd:

1) De reflex zones op de voeten worden met een speciale massage techniek behandeld . Het gehele lichaam, dus alle organen, spieren, en weefsels weerspiegelt in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.

2) De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen, en knieën worden met een zeer effectieve Chinese massagetechniek gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien. Op uw voeten, onderbenen en knieën liggen veel belangrijke acupunctuurpunten.

De combinatie van deze 2 systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massage technieken toegepast worden op knieën, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad. Uw lichaam en geest komen weer in balans en de energiestroom in uw lichaam wordt gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen. Fit en vitaal.

Vrijblijvende boekingsaanvraag

  Naam:

  Telefoon:

  Email:

  Onderwerp:

  Bericht:

  PERSOONLIJKE AANDACHT

  GEURIGE AROMA'S

  RELAXEN

  NATUURLIJKE PRODUCTEN

  TARIEVEN MASSAGES

  Onderstaande tijden zijn inclusief binnenkomst en vertrek:

  SABAAYDI MASSAGE BASIS, PLUS OF TOTAAL

  € 85,-

  Massageduur 90 minuten

  MEEST GEKOZEN

  SABAAYDI KOKOSSTEMPEL SCRUB

  € 87,50

  Massageduur 90 minuten

  KINDER KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

  € 70,00

  Massageduur 60 minuten

  CHAKRA VOETMASSAGE

  € 82,50

  Massageduur 60 minuten

  CHINFLEX VOETMASSAGE

  € 57,50

  Massageduur 45 minuten

  ZEN SHIATSU

  € 70,00 / € 85,00

  Massageduur 60 minuten / 90 minuten

  DUO MASSAGE (2 pers)

  € 145,00

  Massageduur 90 minuten