Therapieën

Therapieën

Wat kun je verwachten van mijn therapieën?

Voorafgaand aan je eerste behandeling wordt je verzocht om een intake in te vullen. Dankzij deze papieren ben ik op de hoogte van je verleden in de gezondheidszorg, eventuele medicatie die je neemt en problemen waar je mee rondloopt.

Tijdens het consult zal ik kijken wat er uit balans is (alle belagers van het menselijk lichaam hebben hun eigen frequentie) en met je bespreken welke aanpak mij (met toestemming van jou) het beste lijkt. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe het behandelplan er uit komt te zien, en wat u kunt verwachten.

D.m.v. de therapieën die ik gebruik wordt het zelfregulerend vermogen van lichaam en geest geactiveerd.

Er wordt niet alleen gekeken naar een specifieke klacht maar naar jou als mens in z’n totaliteit Het betreft een vorm van aanpak, waarbij aandacht is voor zowel de fysieke, emotionele, mentale als spirituele kant van jouw leven als mens. Je hebt maar 1 lichaam, dus waarom zou je deze niet optimaal laten verzorgen en behandelen?

Er wordt tijdens de vervolg afspraak besproken welk resultaat er behaald is, soms zet ik dan nog middelen (supplementen, bach remedie etc.) in ter ondersteuning. Natuurgeneeskundige behandelingen en middelen zijn erop gericht het lichaam en geest in balans te houden. Symptomen of ziekten worden niet onderdrukt. Alle belagers van het menselijk lichaam hebben hun eigen frequentie. Levende belagers zijn bijvoorbeeld bacteriën, virussen, schimmels, wormen, parasieten. Dode belagers zijn bijvoorbeeld zware metalen en landbouwgiften. Het onderhuidse bindweefsel, dat in contact staat met alle organen in het lichaam vormt als het ware onze database. Alle elektromagnetische frequenties van alle organen en van levende en dode belagers, waardoor het lichaam wordt bedreigd, worden hierin opgeslagen.

Het is belangrijk om jou als mens te zien, in je totaliteit. Je bent niet alleen je klacht, je bent veel meer dan dat.

Lichaam en geest staan niet los van elkaar, maar zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wil je vitaliteit, dan is het belangrijk dat lichaam en geest met elkaar in balans komen en door holistisch te kijken naar jou als mens en je ook vanuit dat uitgangspunt te behandelen

Voor de therapieën die ik geef kijk onder het kopje therapieën, hier wordt elke therapie uitgelegd.

Mijn advies: Wees op uw hoede als een therapeut beweert kanker te kunnen genezen en ga niet in zee met een therapeut die vraagt de klassieke behandeling te staken.

Vrijblijvende boekingsaanvraag

  Naam:

  Telefoon:

  Email:

  Onderwerp:

  Bericht:

  PERSOONLIJKE AANDACHT

  GEURIGE AROMA'S

  RELAXEN

  NATUURLIJKE PRODUCTEN

  TARIEVEN NATUURGENEESKUNDIGE BEHANDELINGEN

  EERSTE INTAKE/CONSULT

  € 97,50

  90 MINUTEN

  BIORESONANTIE THERAPIE

  € 70,00 / € 85,00

  60 minuten / 90 minuten

  MEEST GEKOZEN

  HIRUDOTHERAPIE:

  € 85,00 (3 stuks)

  € 97,50 (4 stuks), vanaf 4 stuks + € 21,50 per stuk.

  POPULAIR

  IRISCOPIE:

  € 70,00

  60 minuten

  LEVEND- EN DROOG BLOED ANALYSE:

  € 85,00

  60 minuten

  ABI-SYSTEEM

  € 47,50

  REIKI

  € 70,00 / € 85,00

  60 minuten / 90 minuten

  NEI

  € 70,00 / € 85,00

  60 minuten / 90 minuten

  BIOPTRON LICHT- EN KLEURENTHERAPIE

  € 70,00

  60 minuten

  OORKAARSBEHANDELING

  € 85,00

  max. 90 minuten

  BACH BLOESEM REMEDIE OP MAAT 50 ML

  € 14,95

  Persoonlijk uitgetest, excl. verzendkosten